Tattoo Artist & Owner Inside Tattoo Pitesti

Express your style
with art.

INTREBARI FRECVENTE

O să doară?
Durerea diferă in funcție de gradul fiecăruia de suportabilitate. Majoritatea clienților rămân plăcut surprinși simțind cu totul altceva decât ce si-au imaginat.
Multă cremă vindecă mai repede?
Nu, crema in exces poate dăuna tatuajului. Stratul de cremă trebuie aplicat într-o pelicula foarte subțire, puțin vizibilă. Mai bine des si puțin decât rar si mult.
Alcoolul ma va ajuta sa scap de durere?
Un mit cât se poate de greșit. Alcoolul nu face decât sa crească riscul sângerărilor abundente ,prin subțierea acestuia, care nu vor mai permite tușului sa pătrundă în piele.
Pot face baie?
Poți face doar duș, unde apa va curge peste tatuaj. Nu este indicata baia in cadă, piscina sau mare. Tatuajul nu trebuia sa stea sub apa in primele 10 zile de vindecare.
Un prieten mi-a spus…
Asculta doar de sfaturile tatuatorului sau contactează-l pentru detalii referitoare la îngrijire. Dacă prietenii nu sunt tatuatori cu experiență, nu are rost sa intrebi nimic legat de tatuaj.
Albul doare mai tare!?
Nu exista diferența majora in compoziția tușurilor care sa cauzeze o durere mai profunda. Singura explicație este faptul ca tușul alb este introdus in tatuaj la finalul acestuia, atunci când piele este traumatizata si resimte mai puternic durerea.
Pot merge la sală după tatuaj?
Recomandarea este să amânăm cu cel puțin 3 zile sala din momentul finalizării tatuajului, după care putem reveni la antrenamentele obișnuite.
Mă pot duce la serviciu?
Dacă nu poți avea un mini-concediu pentru îngrijirea tatuajului, poți lucra liniștit lăsând tatuajul cât mai mult la aer, sau purtând haine largi din materiale de bumbac sau in, fără să uiți pașii de îngrijire necesari vindecării!
Artistul meu nu are tatuaje…
Tatuajele de pe artist nu trebuie sa fie un criteriu, ci portofoliul executat de acesta. Uneori artistul poate avea tatuaje noi sau vechi, alteori deloc, făcute de alți tatuatori, ceea ce nu îți conferă siguranța tatuajului tău.
Dacă mă îngraș tatuajul se deformează?
Corpul reacționează ca si un balon pe care este aplicat un text. Acesta va fi la fel de citeț, atât dezumflat cat si umflat, la fel ca si in cazul tatuajelor pe piele.
Previous slide
Next slide

OUR PORFOLIO

Gallery

SUNTEM CREATIVI

Arta noastră ne îndeamnă să ieșim constant din zona de confort, să experimentăm tehnici noi, să lăsăm pasiunea să ne ghideze și să reproducem nu numai tatuaje – ci și sa transpunem sentimente.

SUNTEM PERFECȚIONIȘTI

Cele mai mici detalii sunt importante pentru noi. Acestea completează perfect imaginea de ansamblu și de cele mai multe ori, fac ca arta noastră să iasă din anonimat.

The crew

Echipa noastră

0

TATUAJE REALIZATE

Scopul nostru ca artiști va fi întotdeauna de a evolua. Nu vom înceta niciodată să învățăm și ne vom strădui mereu să devenim cea mai bună variantă a noastră.

0

CLIENTI MULTUMITI

Este o onoare să lucrăm cu ideile creative și pline de viață ale clienților noștri. Fiecare persoană cu care lucrăm ne-o imaginam ca având o pânză, pe care trebuie să ne punem amprenta. Nimic nu se compară cu sentimentul de a oferi clienților nostri un tatuaj unicat pe care să-l prețuiască în călătoria vieții lor!

0

AWARDS

Scopul nostru ca artiști va fi întotdeauna de a evolua. Nu vom înceta niciodată să învățăm și ne vom strădui mereu să devenim cea mai bună variantă a noastră.

Contact

Adresă de email

Numar de telefon

ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin