Banda Wrap

New: Banda Wrap ROZ

Bandaj pentru manerele aparatelor.

 • Ajuta la o stabilitate mai buna a manerului și reducerea vibratiilor
 • Latime 5cm x 4.5m lungime
 • Culoare: negru

3.31 lei - 154.9 lei

New: Banda Wrap ROZ

Bandaj pentru manerele aparatelor.

 • Ajuta la o stabilitate mai buna a manerului și reducerea vibratiilor
 • Latime 5cm x 4.5m lungime
 • Culoare: negru

Descriere

Banda Wrap Negra – Inside Tattoo

Banda Wrap este un instrument esențial în arsenalul oricărui artist tatuator, oferind multiple beneficii în timpul procesului de tatuare. Principala sa funcție constă în acoperirea și îngroșarea mânerului de tatuat. O componentă cheie a echipamentului folosit în timpul sesiunilor de tatuare. Această bandă are capacitatea de a reduce vibrațiile produse de mașina de tatuat în timpul lucrului. Poate contribui semnificativ la confortul atât al artistului, cât și al clientului.

Prin îngroșarea mânerului, banda Wrap oferă o aderență mai bună și o mai mare stabilitate în mână. Permite artistului să aibă un control mai precis și să execute linii mai curate și detalii mai fine în timpul tatuajului. Acest lucru este crucial în crearea unor lucrări de calitate și în realizarea dorințelor clienților cu precizie și acuratețe.

Pe lângă beneficiile legate de controlul și confortul în timpul tatuajului Banda Wrap,

are și rolul de a proteja pielea clientului. Învelind mânerul de tatuat, banda poate reduce riscul de iritații sau leziuni ale pielii, oferind o barieră suplimentară între mașina de tatuat și piele. Aceasta este o măsură importantă pentru menținerea igienei și a sănătății pielii în timpul procesului de tatuare.

De asemenea, banda Wrap poate fi personalizată în funcție de preferințele și nevoile fiecărui artist. Disponibilă în diferite culori, texturi și grosimi, fiecare artist poate alege banda care se potrivește cel mai bine stilului și tehnicilor sale de lucru.

În concluzie, banda Wrap este un element esențial în procesul de tatuare, oferind multiple beneficii atât pentru artist, cât și pentru client. De la reducerea vibrațiilor și îmbunătățirea controlului, la protejarea pielii și personalizarea experienței de tatuare. Această bandă este indispensabilă în creația de lucrări de calitate și în asigurarea unei experiențe cât mai plăcute pentru toți cei implicați.

 

Informații suplimentare

Dimensiuni

2.5cm – 1 Buc (Black), 2.5cm – 48 buc (Black/BOX), ——————-, 5cm – 1 Buc (Black), 5cm – 24 Buc (Black/BOX), 5cm – 1 Buc (Pink)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banda Wrap”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi la magazin