Capacele Tus / Cu Baza

 • Capacele cu baza
 • Material: plastic transparent
 • Dimensiuni: XS/8mm – S/11mm – M/13mm – L/17mm – XL/20mm

6.9 lei - 7.5 lei

 • Capacele cu baza
 • Material: plastic transparent
 • Dimensiuni: XS/8mm – S/11mm – M/13mm – L/17mm – XL/20mm

Descriere

Capacele Tus / Cu Baza XS/8mm – S/11mm – M/13mm – L/17mm – XL/20mm

Capacele tus sunt un element esențial în arsenalul oricărui tatuator profesionist, oferindu-le posibilitatea de a mixa și dilua tusurile în mod eficient și precis. Aceste capace sunt concepute special pentru a se potrivi cu majoritatea sticlilor de tusuri utilizate în industria tatuajelor.

Principala lor funcție este de a permite tatuatorului să amestece culorile și să ajusteze concentrația tusului pentru a obține nuanțele dorite. Prin intermediul acestor capace, tatuatorii pot crea o gamă variată de culori personalizate, adaptate fiecărui client și fiecărui design în parte.

Un alt avantaj al acestor capace este că facilitează curățarea și sterilizarea echipamentului, asigurând un mediu de lucru sigur și igienic. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistente și durabile, care nu se deteriorează sau se deteriorează în timpul utilizării repetitive.

Un alt aspect important este că aceste capace sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu instrumentele și echipamentele existente ale tatuatorilor, oferindu-le o compatibilitate maximă și o experiență de lucru fără cusur.

În concluzie, capacele tus sunt o componentă indispensabilă în atelierul oricărui tatuator profesionist, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima creativitatea și de a obține rezultate remarcabile în fiecare lucrare. Cu ajutorul acestor capace, tatuatorii pot obține culori vibrante, amestecuri precise și designuri impresionante, ceea ce le permite să ofere clienților lor cele mai bune servicii și cele mai frumoase tatuații.

Informații suplimentare

Dimenisuni

XS – 8mm/100buc, S — 11mm/100buc, M — 14mm/100buc, L — 17mm/100buc, XL – 20mm/50buc

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capacele Tus / Cu Baza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi la magazin