Dynamic White – 30ml

– tus alb pentru desen si exersare pe piele sintetica, Original Dynamic Black Color Co.

– interzisa utilizarea produsului pentru tatuaj si PMU in Europa

– capacitate: 30 ml

74.6 lei

În stoc

– tus alb pentru desen si exersare pe piele sintetica, Original Dynamic Black Color Co.

– interzisa utilizarea produsului pentru tatuaj si PMU in Europa

– capacitate: 30 ml

Descriere

Dynamic White (Tus de desen) 30ml

Descriere
Cerneală albă pentru tatuaje

Cerneluri pre-dispersate de calitate profesională: Fabricată cu mândrie în SUA, Dynamic Color oferă cerneală pentru tatuaje de calitate premium, cu cel mai impresionant conținut de pigment din afacere. Remarcate pentru debitul său neted, cernelurile noastre sunt la înălțime — de la lucrul precis la detalii la contur și umbrire.

Autentic și igienic: suntem conștienți de volumul mare de produse frauduloase de pe piață, motiv pentru care toate cernelurile Dynamic Color ajung în sticle PET transparent, cu un strat anti-contrafacere cu logo Dynamic. Chiar și sigiliile noastre termice, care vă asigură produsul sterilizat, dețin ștampila de aprobare Dynamic Color.

Vindecare de încredere testată în timp: spune la revedere proceselor de vindecare încăpățânate sau clienților nefericiți. Cernelurile pentru tatuaje Dynamic Color sunt netede și se vindecă vibrant pentru rezultate vizibil vii, care pot rezista testului timpului. Și cu pielea în joc din 1990, vorbim serios când spunem că cernelurile noastre sunt testate în timp.

Culori îndrăznețe, strălucitoare și de lungă durată: Fiecare artist merită cerneală pentru tatuaje de înaltă calitate. Disponibil într-o gamă extinsă de 30 de culori, cernelurile noastre cu conținut ridicat de pigment pot fi amestecate pentru a crea propriile amestecuri personalizate. Cu cerneala pentru tatuaj Dynamic Color în ac, singura limită este propria ta imaginație.

Vegan și niciodată testat pe animale: produsele Dynamic Color nu conțin produse de origine animală și nu sunt niciodată testate pe niciun prieten cu blană. Cernelurile noastre pentru tatuaje sunt sigure pe piele, mai bune pentru mediu și, în cele din urmă, sunt preferate pentru sănătatea dumneavoastră generală.

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dynamic White – 30ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin