Tus Micropigmentare – NUVA Colors – 15ml

Pigment pentru eyeliner. Ton neutru. Utilizare pentru fototipurile de piele 1,2,3,4,5,6

Aplicare: creion de ochi
Fitzpatrick Scala: 1,2,3,4,5,6
Temperatura: neutru
Proprietăți: organic

Instrucțiuni de utilizare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc bine închis. sticla. Înainte de a utiliza pigmentul, este necesar să amestecați conținutul sticlei timp de cel puțin un minut.

142 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

45.59 Lei x 4 rate

Pigment pentru eyeliner. Ton neutru. Utilizare pentru fototipurile de piele 1,2,3,4,5,6

Aplicare: creion de ochi
Fitzpatrick Scala: 1,2,3,4,5,6
Temperatura: neutru
Proprietăți: organic

Instrucțiuni de utilizare: A se păstra la temperatura camerei într-un loc bine închis. sticla. Înainte de a utiliza pigmentul, este necesar să amestecați conținutul sticlei timp de cel puțin un minut.

Descriere

Frumusețe în orice nuanță!

Gama largă de pigmenți NUVA COLORS vă va ajuta să obțineți efectele dorite. De la nuanțe naturale subtile la culori îndrăznețe și dramatice, pigmenții NUVA COLORS oferă posibilități nelimitate pentru a crea un aspect PMU uimitor.

 

Creați efecte unice cu paleta bogată de culori a NUVA COLORS

Pigmenții NUVA COLORS oferă efecte vibrante și de lungă durată. Alegeți dintre șase seturi de pigmenți diferite, special selectate pentru diferite zone de pigmentare, inclusiv buzele, sprâncenele, pleoapele, areolele, cicatricile și scalpul. Pigmenții noștri asigură o aplicare lină și consistentă de fiecare dată.

 

Pigmenți siguri pentru machiaj permanent

Pigmenții NUVA COLORS sunt pe deplin conformi cu reglementările UE și sunt siguri de utilizat.

 

Creați efecte unice cu paleta bogată de culori a NUVA COLORS.

Pigmenții NUVA COLORS sunt o soluție perfectă pentru cei care prețuiesc creativitatea și doresc să-și folosească pe deplin abilitățile în arta machiajului permanent. Paleta de culori disponibilă și diferitele tipuri de pigmenți (de la organici la anorganici și amestecurile acestora) permit crearea unui număr infinit de efecte. Indiferent dacă sunteți interesat de un machiaj subtil, cu aspect natural sau de efecte mai îndrăznețe. Pigmenții NUVA vă vor satisface cu siguranță așteptările. Important, posibilitatea de a stratifica pigmenții permite un control precis al efectului, oferind o mai mare libertate de a crea un stil individual. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea pigmenților profesioniști și siguri, care să vă permită să vă folosiți creativitatea și pasiunea pentru PMU, pigmenții NUVA sunt alegerea ideală.

 

Obțineți efect profesional fără a plăti în exces

 

Pigmenții NUVA se caracterizează nu numai prin înaltă calitate și siguranță, ci și printr-un raport atractiv capacitate-preț. Datorită eficienței lor, o sticlă de pigment NUVA este suficientă pentru multe sesiuni de machiaj permanent. Aceasta este alegerea perfectă pentru cei care caută produse cu cel mai bun raport calitate-preț.

 

Alegerea profesioniștilor pentru profesioniști

Simțiți diferența cu pigmenții NUVA COLORS – alegerea perfectă pentru artiști, formatori, experți și angrosisti de produse PMU. Comanda astăzi și creează frumusețe în fiecare nuanță!

Informații suplimentare

Denumire

01 Triple Black, 10 Black N Purple, 11 Black N Blue, 20 Brown N Black, 50 Ebony, 55 Dark Chocholate, 65 Dark Brown, 80 Coco, 95 Ash Brown, 100 Medium Brown, 110 Soft Brown, 120 Light Blonde, 155 Wicked Red, 175 Russian Red, 180 Lipstick Red, 185 Sundried Tomato, 190 Pink Blush, 195 Boysenberry Jam, 200 Wild Pink, 205 Crushed Berries, 210 Rose Pink, 215 Pink Mauve, 220 Pink Swear, 225 Tickle Me Pink, 230 Spring Pink, 235 Light Peony, Modifier – 950 Yellow Mod, Modifier – 960 Green Mod, Modifier – 965 Flesh Mod

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tus Micropigmentare – NUVA Colors – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin