Perma Blend Luxe – 15ml

 • Aplicare:
  • Sprâncene
  • Gene
  • Buze și corecții precum cicatrici
  • Vitiligo, etc.

193.5 lei

Credit module tbi bank 3.3.9

48.38 Lei x 4 rate

 • Aplicare:
  • Sprâncene
  • Gene
  • Buze și corecții precum cicatrici
  • Vitiligo, etc.

Descriere

Perma Blend Luxe – 15ml

Noua linie de pigmenți Perma Blend Luxe reprezintă o revoluție în industria machiajului permanent. Fiind dezvoltată cu cea mai recentă tehnologie și în conformitate cu reglementările stricte REACH ale Uniunii Europene. Intrând în vigoare începând cu 4 ianuarie 2022, aceste reglementări impun standarde ridicate pentru siguranța și calitatea produselor chimice utilizate în diverse industrii, inclusiv în industria cosmeticii.

Pigmenții Perma Blend Luxe sunt creați pentru a oferi artiștilor machiajului permanent unelte de înaltă performanță și siguranță certificată. Fiecare nuanță din această linie este formulată cu atenție. Combinând pigmentul cu ingrediente premium pentru a asigura o aplicare uniformă, rezistență îndelungată și culori vibrante.

Dezvoltarea acestor pigmenți a implicat cercetare extensivă și teste riguroase pentru a asigura conformitatea cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Fiecare ingredient este selectat cu grijă. Procesul de producție respectă cele mai stricte reguli de igienă și sterilizare, garantând produse finale de cea mai bună calitate.

Utilizând pigmenții Perma Blend Luxe,

artiștii machiajului permanent pot crea efecte impresionante și naturale, obținând rezultate remarcabile în fiecare aplicare. Nuanțele bogate și variate permit realizarea unei game largi de stiluri și design-uri, iar textura fină și ușor de aplicat face ca procesul de lucru să fie plăcut și eficient.

În concluzie, linia de pigmenți Perma Blend Luxe reprezintă alegerea perfectă pentru profesioniștii din industria machiajului permanent. Oferind o combinație impecabilă între performanță de top și siguranță certificată conform celor mai recente reglementări europene.

Datorită angajamentului nostru față de excelență și inovație, Perma Blend Luxe stabilește un nou standard în industria machiajului permanent. Artiștii au acum acces la pigmenți de cea mai înaltă calitate, care nu numai că oferă rezultate excepționale. Respectă cele mai riguroase norme de siguranță și reglementări europene. Fiecare nuanță din această linie a fost meticulos testată și finisată pentru a garanta o experiență de machiaj plăcută și profesională. Cu Perma Blend Luxe, artiștii pot să-și exprime creativitatea fără compromisuri, știind că lucrează cu cele mai bune produse disponibile pe piață.

Informații suplimentare

Culoare

Chestnut V2, Chestnut Light, Ready Blonde, Hot Pink, Pink Gala, Cardinal, Cherry Red, Red Apple, Cranberry, Ready Ash, Foxy Brown, Dark Java, Java, Fig, Dark Fig, Mahogany, Modified Black, Onyx

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perma Blend Luxe – 15ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi la magazin