Piele Sintetica A4 Dubla PREMIUM 3mm

 • Ambalata individual
 • Recomandam spalarea cu apa și sapun înainte de utilizare
 • Dimensiuni: 30cm x 20 m x 0.3 cm
 • Utilizare pe ambele fete

19 lei - 190 lei

 • Ambalata individual
 • Recomandam spalarea cu apa și sapun înainte de utilizare
 • Dimensiuni: 30cm x 20 m x 0.3 cm
 • Utilizare pe ambele fete

Descriere

Piele Sintetica A4

Pielea sintetica pentru tatuaje este unul dintre cele mai uzitate materiale pentru practica tatuajelor. Indispensabilă atât pentru artiștii tatuatori începători, cât și pentru cei avansați. Acest tip de piele oferă o platformă ideală pentru dezvoltarea abilităților și cunoștințelor în lumea tatuajelor. Permite practicarea și perfecționarea tehnicilor fără a afecta pielea umană.

Piele Sintetica A4

Artiștii tatuatori în devenire își pot exersa îndemânarea și creativitatea pe această piele sintetică, fără presiunea și riscul asociat lucrului pe pielea unei persoane reale. Fie că este vorba despre linii, umbre, sau detaliile complexe ale unui design. Pielea sintetică oferă o suprafață uniformă și rezistentă, ideală pentru aplicarea și experimentarea diferitelor tehnici și stiluri de tatuaj.

De asemenea, pielea sintetică pentru tatuaje este extrem de versatilă și ușor de utilizat. Aceasta pielea sintetica poate fi fixată pe diverse suprafețe, cum ar fi mesele de lucru sau suporturi speciale pentru exerciții practice, și poate fi strapunsă cu acele de tatuat fără a se rupe sau deforma. Acest aspect permite artiștilor să-și exerseze mișcările și să-și perfecționeze controlul și precizia, într-un mediu sigur și controlat.

Un alt avantaj al pielii sintetice este durabilitatea sa. Aceasta poate fi folosită de mai multe ori. Pielea sintetica este o investiție rentabilă pentru artiștii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în timp. În plus, pielea sintetica poate fi utilizată în diverse condiții și medii de învățare, fără a fi afectată de factori externi, cum ar fi temperaturile extreme sau umiditatea.

În concluzie, pielea sintetica pentru tatuaje este un instrument valoros pentru artiștii tatuatori de toate nivelurile de experiență. Cu ajutorul acesteia, aceștia își pot dezvolta abilitățile, pot experimenta noi tehnici și stiluri, și pot câștiga încredere în propriile capacități, înainte de a trece la lucrul pe pielea umană.

Informații suplimentare

Dimensiuni

1Buc, 5Buc, 10Buc

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piele Sintetica A4 Dubla PREMIUM 3mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi la magazin

  Transport gratuit la comenzile de peste 900 lei!

  Perioada 17.07- 16.08