PMU OPTIMA – Ace Cartus RL (RLLT)

6.7 lei - 8.9 lei

Descriere

PMU OPTIMA RLLT – Ace Kwadron Cartus 

Suntem încântați să vă introducem cele mai recente inovații în domeniul tatuajului și machiajului permanent – acele PMU OPTIMA – produse de Kwadron. Aceste ace reprezintă o revoluție în industrie, oferind un nivel de performanță și versatilitate fără precedent în acest domeniu.

Ca lideri în industria tatuajelor, ne-am dedicat să dezvoltăm un produs care să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale artiștilor și tehnicienilor de machiaj permanent. Ace PMU OPTIMA sunt rezultatul unor ani de cercetare și dezvoltare. Având în vedere atât nevoile artiștilor, cât și cerințele stricte de igienă și siguranță.

Aceste ace sunt proiectate cu precizie și fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Pentru a asigura o experiență de tatuaj sau machiaj permanent fără compromisuri. Cu o construcție solidă și o lamație fină, acele PMU OPTIMA oferă o penetrare uniformă și control precis, facilitând realizarea detaliilor fine și a linilor clare.

Un alt aspect remarcabil al acestor ace este sistemul lor de cartușe. Acul permite schimbarea rapidă și ușoară între diferite configurații și dimensiuni de ace. Această versatilitate este de neprețuit pentru artiști, oferindu-le posibilitatea de a experimenta și de a adapta tehnicile lor în funcție de nevoile fiecărui proiect sau client.

În plus, acele PMU OPTIMA sunt proiectate să ofere o experiență confortabilă și sigură atât pentru artist, cât și pentru client. Materialele non-alergenice și sterilizarea riguroasă asigură un mediu sigur și igienic, minimizând riscul de complicații sau infecții.

Indiferent dacă sunteți un tatuator experimentat sau un tehnician de machiaj permanent. Aceste ace sunt alegerea ideală pentru a vă îmbunătăți practica și a oferi rezultate excepționale clienților dumneavoastră. Cu ace PMU OPTIMA de la Kwadron, sunteți pe drumul spre excelență în arta tatuajului și machiajului permanent.

Informații suplimentare

Diametru

0.18mm, 0.20mm, 0.25mm, 0.30mm, 0.35mm, 0.40mm

Tip

1RLLT, 3RLLT, 5RLLT, 7RLLT, 9RLLT, 11RLLT, 13RLLT, 15RLLT

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PMU OPTIMA – Ace Cartus RL (RLLT)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin