Lentila Polarizata + Film Lampa A4

89 lei - 149 lei

Descriere

Polarized Film Package – Lentila Polarizata + Film Lampa A4

Acest pachet conține obiectivul ND Clip-On și filmul polarizat A4 .

Ambele articole pot fi folosite separat pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor dvs. de tatuaje finite.

Lentila Polarizata ND Clip-On poate fi atașată la telefon. Filtrul de densitate naturală reduce cantitatea de lumină care trece prin lentilă fără a afecta culoarea. Este un instrument ideal pentru când fotografiați noile dvs. tatuaje în lumină puternică. Puteți selecta intensitatea rotind inelul frontal de pe obiectiv.

Caracteristici cheie:

 • Filtru multicoating
 • Densitatea filtrului: ND2 – ND400
 • Dimensiune filtru: 37 mm
 • Grosimea sticlei: 2,2 mm
 • Înălțimea cadrului: 11 mm
 • Material cadru: Aluminiu

Filmul polarizat poate fi folosit pentru a reduce undele orizontale de la sursele de lumină, reducând strălucirea și luminozitatea. Poate fi tăiat la dimensiunea dorită sau pur și simplu lipit pe o lumină.

Caracteristici cheie:

 • Dimensiuni: A4 (210 x 297 mm)

Lentila Polarizata

ND Clip-On reprezintă un accesoriu util și practic pentru pasionații de fotografie și pentru artiștii tatuatori care doresc să surprindă în detaliu și cu precizie munca lor în condiții de iluminare variate. Această lentilă poate fi ușor atașată la telefonul mobil, oferind o soluție rapidă și convenabilă pentru captarea instantanee a imaginilor.

Unul dintre aspectele cheie ale lentilei ND Clip-On este filtrul de densitate naturală, care permite reducerea cantității de lumină care pătrunde prin lentilă fără a afecta culorile. Acest lucru este esențial atunci când fotografiați tatuajele în lumină puternică sau în condiții de iluminare excesivă, deoarece ajută la evitarea supraexpunerii și la obținerea unor imagini echilibrate și clare.

Un avantaj major al acestei lentile este posibilitatea de a regla intensitatea filtrului, prin simpla rotire a inelului frontal de pe obiectiv. Această caracteristică oferă controlul complet asupra nivelului de expunere și permite ajustarea precisă a luminii în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului.

Indiferent dacă sunteți un artist tatuator care dorește să-și prezinte munca în cea mai bună lumină posibilă sau un fotograf pasionat de detalii, lentila ND Clip-On vă oferă instrumentele necesare pentru a realiza imagini de înaltă calitate și captivante. Designul compact și portabilitatea acestei lentile o fac ideală pentru utilizarea pe teren sau în călătorii, permițându-vă să capturați momentele importante și să vă îmbunătățiți abilitățile fotografice în orice moment și în orice loc.

În concluzie, lentila ND Clip-On reprezintă o investiție valoroasă pentru orice pasionat de fotografie sau artist tatuator care caută să-și îmbunătățească calitatea imaginilor și să obțină rezultate profesionale chiar și în condiții de iluminare dificile.

 

Informații suplimentare

Tip

KIT – LENTILA + FILM A4, LENTILA, FILM A4

1 recenzie pentru Lentila Polarizata + Film Lampa A4

 1. Bones INK (proprietar verificat)

  Calitate buna dar este un filtru care regleaza cata lumina intra in obiectiv fata de CPL care rezolva problema cu reflexiile de pe tatuaje. In concluzie este foarte bun acest filtru pentru videouri over exposed.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi la magazin

  Transport gratuit la comenzile de peste 900 lei!

  Perioada 17.07- 16.08