SKULL – Plastic Ink Cup – Capacele Craniu – 12mm/50buc

Cupele de plastic pentru cerneală pentru tatuaje sub formă de cranii mici sunt o soluție practică și elegantă pentru orice studio profesional de tatuaje. Fabricate din plastic rezistent, paharele nu numai că facilitează munca artiștilor, dar adaugă și un caracter unic spațiului de lucru.

11.2 lei

Cupele de plastic pentru cerneală pentru tatuaje sub formă de cranii mici sunt o soluție practică și elegantă pentru orice studio profesional de tatuaje. Fabricate din plastic rezistent, paharele nu numai că facilitează munca artiștilor, dar adaugă și un caracter unic spațiului de lucru.

Descriere

SKULL – Plastic Ink Cup – Capacele Craniu – 12mm

Capacele Craniu au o bază solidă, care garantează poziționarea lor stabilă pe suprafața de lucru și permite fixarea lor cu ușurință în locația dorită. Acest lucru îi permite artistului să se concentreze pe crearea de modele precise, încrezător că cupele stau în siguranță și în siguranță.

Capacele Craniu au bază solidă. Asigură poziționarea stabilă pe suprafața de lucru. Permit fixarea cu ușurință. Artistul se concentrează pe modele precise. Cupele stau în siguranță.

SKULL – Plastic Ink Cup – 12mm

sunt ideale pentru artiștii tatuatori. Proiectate cu atenție pentru stabilitate. Rămân fixate fără alunecare. Dimensiuni potrivite pentru majoritatea nevoilor. Construite din plastic durabil.

Ușor de utilizat și curățat. Ideale pentru flux de lucru eficient. Potrivite pentru artiști începători sau experimentați. Oferă încredere și siguranță. Esențiale pentru fiecare ședință de lucru.

Cu dimensiuni de 12mm, aceste capace craniu sunt potrivite pentru majoritatea nevoilor de tatuaj, oferind un spațiu generos pentru cantitatea necesară de cerneală. Construite din plastic de înaltă calitate, aceste cupe sunt durabile și rezistente la uzură, asigurând o utilizare îndelungată fără probleme.

De asemenea, aceste capace craniu sunt ușor de utilizat și de curățat, fiind ideale pentru un flux de lucru eficient și fără probleme. Indiferent dacă ești un artist experimentat sau începător, SKULL – Plastic Ink Cup – Capacele Craniu – 12mm sunt o alegere excelentă pentru echipamentul tău de tatuaj, oferindu-ți încredere și siguranță în fiecare ședință de lucru.

SKULL – Plastic Ink Cup – Capacele Craniu – 12mm sunt esențiale pentru artiști tatuatori. Baza solidă asigură stabilitate. Permite fixarea ușoară.

Baza solidă a capacelor craniu este esențială pentru stabilitatea în timpul lucrului. Acest aspect permite artistului să se concentreze pe crearea modelelor precise fără a fi distras de mișcările neașteptate ale cupei. Cu dimensiunile potrivite pentru majoritatea nevoilor de tatuaj, aceste capace sunt versatile și ușor de integrat în fluxul de lucru al artistului. Fabricate din plastic rezistent, aceste cupe sunt durabile și rezistente la uzură, asigurând o utilizare îndelungată fără probleme. În plus, capacitatea lor de a fi curățate cu ușurință facilitează întreținerea echipamentului și menținerea unui mediu de lucru igienic. Pentru artiștii tatuatori, SKULL – Plastic Ink Cup – Capacele Craniu – 12mm sunt un partener de încredere și eficient în realizarea operelor lor de artă pe piele.

Informații suplimentare

Culoare

Negru, Albastru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SKULL – Plastic Ink Cup – Capacele Craniu – 12mm/50buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la magazin

    Transport gratuit la comenzile de peste 900 lei!

    Perioada 17.07- 16.08